Burse oferite de Institutul Suedez

Published: 06.12.2013

Institutul Suedez, în cadrul inițiativei Cooperare în Regiunea Mării Baltice, anunță apel deschis de burse, pentru anul academic 2014-2015, în cadrul Programului SI Visby. Programul este destinat studenților talentați și creativi, și cercetătorilor de la postdoctorat din Belarus, Estonia, Georgia, Letonia, Lituania, Moldova, Polonia, Rusia și Ucraina pentru studii postuniversitare și cercetare în universitățile din Suedia.

Mai multe informații despre eligibilitate, cerințe și instrucțiuni de completare a cererii de aplicare, găsiți pe site-ul Institutului Suedez - www.studyinsweden.se.

Termenul limită de aplicare pentru doctoranzi, postdoctoranzi și cercetători este 15 ianuarie 2014. Pentru studii la master, aplicarea presupune două etape: prima este pentru sistemul suedez central de admitere, între 1 decembrie 2013 și 16 ianuarie 2014, iar cea de-a doua etapă (1-11 februarie 2014) pentru bursa Institutului Suedez.

Oferte de burse, Programul SI Visby

Programul oferă de asemenea posibilitatea de a invita în instituția din țară cercetători, studenți și experți suedezi. Mai multe detalii găsiți aici.

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii