Apel pentru burse ERASMUS MUNDUS pentru studenți, rezidenți, doctoranzi și postdoctoranzi

Published: 19.12.2013

A fost lansat apelul pentru burse în cadrul proiectului MEDEA a Programului ERASMUS MUNDUS, la care IP Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie “Nicolae Testemițanu” este partener.

Termenul limită de aplicare: 28.02.2014

Notă: Nu este necesară prezentarea documentelor în original.

Eligibilitate: Pentru burse pot aplica studenții, rezidenții, masteranzii, doctoranzii și post-doctoranzii care își fac studiile/cercetarea la IP USMF “Nicolae Testemițanu”.

Procedura de aplicare: Există un formular online, pentru care vă puteți înregistra doar o singură dată. Pentru aplicare vă rugăm să accesați linkul de mai jos

http://www.ema2-medea.com/

 La accesarea acestui link trebuie să vă înregistrați accesând butonul „Register” (în partea dreaptă sus), după care accesați opțiunea „Files” pentru a completa formularul de aplicare și a încărca documentele necesare. Ofertele academice/programele de studii le găsiți la opțiunea „Partners”, accesând profilul fiecărei universități.

 Persoana de contact:

Viorica Macovei

tel.: 022 203 588

mob.: 069 56 11 58

email: viorica.macovei@usmf.md

Mai multe detalii găsiți lahttp://usmf.md/apel-pentru-burse-erasmus-mundus-pentru-studenti-rezidenti-doctoranzi-si-postdoctoranzi/

  

 

 

 

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii