Atelier de lucru la Centrul de reușită universitară

Published: 27.01.2014

DSC01188Centrul de reușită universitară din cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, a desfășurat, la 24 ianuarie curent, prima activitate pentru anul 2014 - atelierul de lucru „Conceperea materialelor pedagogice pentru cursul de limbă franceză/engleză cu obiective specifice”. Evenimentul a fost organizat la inițiativa Catedrei de limbi moderne, cu susținerea Agenției Universitare a Francofoniei.

 

Această reuniune a avut drept scop prezentarea conținutului formării, organizate în luna decembrie 2013 de către AUF „Démarches, supports et pratiques pour le cours de Français sur Objectifs Spécifiques, discuții despre adaptarea acestui conținut la nevoile Catedrei de limbi moderne și conceperea materialului didactic pentru orele de limbă străină de specialitate medicală, pornind de la o analiză a necesității studierii limbilor moderne de comunicare internațională,  elaborarea activităților didactice conform cerințeleor CECRL și a noilor metode de evaluare. Toate aceste etape sunt definite în situații de comunicare concrete adaptate mediului profesional.

 

Acest atelier se înscrie în planul de activități francofone ce vor fi organizate în cadrul  Centrului de reușită universitară pe parcursul anului 2014, cu susținerea Agenției Universitare a Francofoniei, care au drept obiectiv oferirea unui spațiu de formare continuă și un schimb de experiență atât pentru profesori, cât și pentru studenți.

 

 

Atelier de lucru la Centrul de reușită universitară

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii