Concurs pentru catedrele USMF ”Nicolae Testemițanu”!

Published: 27.10.2014

ConcursPentru că doar împreună putem dezvolta portalul informațional universitar www.usmf.md, astfel încât să fie cât mai util și mai atractiv pentru vizitatori, am decis să lansăm o provocare pentru toate catedrele de la USMF ”Nicolae Testemițanu”. În perioada 15 octombrie-15 decembrie, Serviciul comunicare și relații publice desfășoară concursul Cel mai bun subsite al catedrei, competiție în care se înscriu, în mod automat, toate subdiviziunile didactice ale Universității.

 

În cadrul concursului, subsite-urile catedrelor vor fi evaluate după următoarele criterii: calitatea, plenitudinea și relevanța conținutului, numărul de vizite, opiniile studenților (sondaj).  

 

Ce trebuie să faceți pentru a obține un punctaj maxim în cadrul concursului? Trebuie să actualizați, cu regularitate, conținutul plasat și să faceți pagina catedrei cât mai atractivă și mai utilă pentru utilizatori (publicați orarul, cursuri, prezentări ș.a.). De asemenea, ar fi bine să promovați adresa subdiviziunii de tipul catedra.usmf.md și să îndemnați studenții să acceseze subsite-ul.     

 

Și așa cum fiecare concurs presupune neapărat un premiu pentru învingător, vă anunțăm că vom scrie un articol amplu despre catedra câștigătoare în numărul următor al ziarului Medicus și pe www.usmf.md, dar pregătim și o surpriză marca USMF!

Concurs pentru catedrele USMF ”Nicolae Testemițanu”!

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii