Sărbătoare feerică pentru copii

Published: 24.12.2014

DSC_3004Copiii angajaților Universității de Stat de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testemiţanu” au marcat venirea sărbătorilor de iarnă printr-un eveniment cu adevărat feeric. Comitetul sindical al angajaților USMF ”Nicolae Testemițanu” a organizat, în data de 23 decembrie, tradiționalul matineu de iarnă, la care au participat, cu mult drag, zeci de copii ai salariaților Universității.

 

Actorii teatrului pentru copii “Licurici”, deghizaţi în Moş Crăciun și clovni, au prezentat un spectacol de iarnă și au organizat concursuri de muzică și poezii. Copilaşii au cântat, au dansat şi s-au jucat împreună cu personajele din poveste, fiind surprinşi, cu jucării aduse în dar. Cu multă emoţie, micuţii au recitat poezii şi au rostit urături, în special pentru Moşul, fapt pentru care au primit mici atenţii din mîina lui Moş Crăciun: maşinuţe, roboţei, puzzle, telefoane jucării şi altele.

 

La finele evenimentului  fiecărui copil  i-a fost oferit, tradiţionalul, cadou cu dulciuri.

 

”Este o sărbătoare așteptată cu mult drag de copiii noștri și ne bucurăm că anual se organizează astfel de acțiuni, este o atenție frumoasă din partea administrației pentru angajați”, a spus Evelina Lisnic, asistent universitar la Catedra de pneumoftiziologie.

 

Potrivit Comitetului sindical al angajaților USMF ”Nicolae Testemiţanu”, în acest an au fost procurate circa 1000 de cadouri - dulciuri şi jucării.

 

[nggallery id=199]

Sărbătoare feerică pentru copii

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii