Recunoştinţă Corinei Cardaniuc, medic obstetrician-ginecolog la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 din Chișinău

Published: 13.04.2018

Carandiuc  Corina IMG_8527A doua zi după lansarea campaniei „Recunoștință, Doctore!” am recepționat prima scrisoare de gratitudine, adresată unui medic obstetrician-ginecolog de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 din Chișinău.

Eu știu că s-au spus multe cuvinte urâte în adresa medicilor noștri ginecologi-obstetricieni, dar vreau să vă asigur că avem profesioniști de înaltă calitate și în acest domeniu al medicinei. Vorbesc aici de cazul meu personal. Fiind însărcinată cu gemeni în luna a 7-a, m-am adresat pentru supravegherea sarcinii și, ulterior, pentru primirea nașterii prin cezariană a celor doi copilași pe care îi așteptam, Doamnei Corina Cardaniuc, conferențiar universitar la Catedra de obstetrică și ginecologie, în același timp - medic obstetrician-ginecolog la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 din Chișinău.

Vreau să vă spun că am cunoscut un Om, cum se zice la noi, cu Literă Mare, un specialist cu o pregătire profesională extraordinară, o persoană cu un suflet mare și binevoitor și nu vreau să cred că ar fi fost doar cu mine așa, fiind angajate ale aceleiași instituții, dar vreau să cred și sunt convinsă că așa se comportă cu toate pacientele ei, cu grijă, compasiune, atenție și foarte profesionist.

Pe lângă faptul că m-a ajutat să aduc pe lume scumpii noștri copilași, a fost alături de familia noastră în toate acele zile cât am fost internată în maternitate, apoi, după externare, ne răspundea la orice apel telefonic, chiar și în timpul nopții sau după garda de noapte. După cezariană, cum recuperarea e mai dificilă, cel puțin așa am simțit eu, Doamna medic mi-a adus chiar și pătura ei, încălzitorul din cabinet (era în luna februarie), a avut grijă de noi necondiționat. Când spun necondiționat și dezinteresat, mă refer la faptul că nu a acceptat niciodată cadouri, bani sau alte chestii drept mulțumire pentru munca enormă și atât de valoroasă pe care o face cu atâta dragoste și pasiune. A trebuit la externare din maternitate, soțul meu să o caute prin tot spitalul ca să îi ofere o floare, doar atât, pentru tot ce a făcut pentru noi, pe care a acceptat-o până la urmă, văzând cât de mult îi suntem recunoscători pentru omenia și profesionalismul de care a dat dovadă.

Vreau să îi mulțumesc din suflet Doamnei Medic Cardaniuc, încă o dată pe această cale și să îi doresc multă sănătate și realizări frumoase în cariera sa!

Veronica Ichim, pacienta.

Continuăm să așteptăm răvașele Dumneavoastră, la adresa de e-mail relatiipublice@usmf.md sau o scrisoare la adresa: USMF „Nicolae Testemițanu”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165, MD-2004, Chișinău, iar noi vom face ca mesajul tău să fie auzit de întreaga societate.

 

 

Recunoştinţă Corinei Cardaniuc, medic obstetrician-ginecolog la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 din Chișinău

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii