sesiunea suplimentară admitere 2021

12-18 august – Sesiunea suplimentară de admitere la USMF „Nicolae Testemițanu”

Published: 12.08.2021

 

sesiunea suplimentară 2021

În perioada 12-18 august curent, la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” va avea loc sesiunea suplimentară de admitere pentru anul universitar 2021-2022 pentru locurile neacoperite la studii, cu achitarea taxei în bază de contract. Astfel, în prezent, sunt disponibile 12 locuri la programul Farmacie, 5 locuri la Optometrie, 6 locuri la Sănătate publică, 5 locuri la Asistență medicală generală și 5 – la Tehnologie radiologică.

Candidații care nu au promovat concursul final și ale căror acte în original sunt depuse la Comisia de admitere se pot înscrie în concurs în sesiunea suplimentară și prin expedierea on-line a cererii de participare. Cererea urmează a fi completată, scanată și transmisă pe: admitere2020@usmf.md 

Dosarul depus trebuie să conțină toate actele necesare: https://admitere.usmf.md/ro/admitere/studii-universitare/candidati-autohtoni/studii-superioare-integrate-ciclul-i-si-ciclul-ii/acte-necesare

Rezultatele sesiunii suplimentare de admitere vor fi făcute publice la 20 august curent

sesiunea suplimentară 2021

Totodată, Comisia de admitere a Universității anunță sesiunea suplimentară de admitere la studii superioare de masterat științific (ciclul II) – Tehnologii moleculare în sănătate, cu durata de 2 ani și frecvență la zi. În total sunt disponibile 11 locuri, dintre care 3 locuri cu finanțare de la bugetul de stat și 9 locuri pe bază de contract, cu taxă de studii. La concursul de admitere pot participa deținătorii diplomelor: de licență, de studii universitare integrate, de masterat, de studii superioare universitare, precum și ai actului de studii echivalent al studiilor efectuate în străinătate, recunoscute de  Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării.

Deţinătorii diplomelor de studii superioare universitare, studii universitare integrate sau studii de masterat, care au beneficiat de instruire cu finanţare de la bugetul de stat, pot urma studiile la programul de masterat Tehnologii moleculare în sănătate doar în bază de contract, cu achitarea taxei de studii – în mărime de 19.300 lei. 

Candidaţii la concurs vor expedia dosarul electronic pe adresa phdschool@usmf.md sau vor depune actele, în perioada 12-18 august curent, la Comisia de admitere la studii de masterat. Pentru întrebări, apelați 022 205 142 sau 069076900.

Membrii Comisiei de admitere activează în Blocul didactic central (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 165), de luni până vineri, între orele 9:00 şi 16:30, pauză – 12:00-13:00. Actele se depun în original. 

sesiunea suplimentară 2021
sesiunea suplimentară
sesiunea suplimentară 2021
sesiunea suplimentară
usmf
sesiunea suplimentară
admitere 2021
masterat științific
Tehnologii moleculare in sănătate
programe de studii
optometria
tehnologie radiologică
Asistența medicală generală
farmacie
sănătate publică

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii