De ziua ta, Femeie!

Published: 07.03.2014

     Tulips-flowers-34015251-1440-900Primăvara aduce în inimile oamenilor o flacără de bună credință, un nou început, o nouă speranță. Căldura soarelui de primavară face să răsară și să înalțe primele flori gingașe și suave, dăruind noblețe și frumusețe.

 

     În contextul acestei sărbători minunate, cu o deosebită plăcere, adresăm celor mai gingaşe şi minunate fiinţe - Femeilor - sincere şi calde felicitări cu ocazia Zilei de 8 Martie. Vă suntem recunoscători pentru grija şi dragostea necondiționată pe care ne-o oferiți zi de zi, nouă, soților, fiilor, colegilor.

 

     Însăşi natura V-a înzestrat cu o gamă impresionantă de calităţi, graţie cărora meritaţi să fiţi omagiate şi apreciate ca mame, ca fiinţe dragi, ca prietene ce generaţi în sufletul bărbaţilor sentimente de armonie şi frumos.

 

     Cu drag de Mărţişor, primiţi primăvara în sufletul Dumneavoastră şi fie ca acest anotimp să vă aducă noroc, fericire, gingășie, dragoste şi, nu în ultimul rând, caldură sufletească de la cei dragi.  Lăsaţi primăvara să vă încălzească şi să vă umple de bucurie, iubire, zâmbete şi împliniri.

 

Rector

Ion Ababii

 

De ziua ta, Femeie!

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii