La mulți ani de Ziua Internațională a Asistenților Medicali!

Published: 12.05.2017

buchetÎn fiecare an, la 12 mai, în întreaga lume se sărbătorește Ziua Internațională a Asistenților Medicali. Cu acest prilej, aducem sincere felicitări și urări de bine tuturor celor care au îmbrățișat una dintre cele mai umane și nobile profesii!

 

Sunteți florile sistemului medical, care vegheați sănătatea populației, umăr la umăr cu medicii. Vă dorim activitate fructuoasă, multe realizări pe tărâmul profesiei, care zilnic vă oferă noi provocări și, totodată, motivații pentru performanță și perfecționare continuă.

 

Fie ca spiritul de sacrificiu, dăruirea de sine și profesionalismul să vă însoțească mereu întru îmbunătățirea serviciilor de îngrijire în sănătate, alinarea suferințelor și sporirea calității vieții pacienților. Să aveți parte de satisfacție personală în tot ceea ce faceți și să fiți apreciate pe măsura așteptărilor Dumneavoastră și a aportului la dezvoltarea sistemului național de sănătate.

                                                                      

                                                                         La Mulți Ani!

 

 

12 Mai a devenit Ziua Internaţională a Asistenţilor Medicali la iniţiativa Consiliului Internaţional al Asistenţilor Medicali, creat în anul 1899, în cinstea zilei de naştere a dnei Florence Nightingale, fondatoarea primei şcoli laice de asistent medical din lume.

 

La mulți ani de Ziua Internațională a Asistenților Medicali!

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii