O delegație din Belarus a vizitat USMF „Nicolae Testemițanu”

Published: 29.09.2017

DSC_1273La finele lunii trecute, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” a fost vizitată de o delegaţie a Universităţii de Stat de Medicină din Republica Belarus, reprezentată de decanul Facultăţii de Farmacie, profesorul Nataliya Gurina, şefa Catedrei de tehnologie farmaceutică, profesorul Natalia Goleac şi dr. Svetlana Shevciuc, asist. univ. la  Catedra de management.

Delegaţia a vizitat Centrul Ştiinţific de Cultivare a Plantelor Medicinale din s. Bardar, iar reacțiile au fost pe măsură. „Suntem impresionați, deoarece nici noi și nici studenții din universitatea noastră nu au mai văzut așa ceva și considerăm că acesta poate fi un prim pas în a colabora și a face un schimb de experiență. În același timp suntem încântați de entuziasmul oamenilor care lucrează acolo și consider că aveți un bun potențial de dezvoltare în continuare și chiar cu ce vă mândri”, a declarat prof. Nataliya Gurina.

Oaspeții din Belarus au mai vizitat Biblioteca Științifică Medicală, unde au rămas încântați de colecția de publicații didactice și științifice disponibilă studenților. Profesorii belaruși au remarcat și dotarea laboratoarelor din cadrul Facultății de Farmacie a Universității noastre.

[nggallery id=608]

 

O delegație din Belarus a vizitat USMF „Nicolae Testemițanu”

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii