Prima victorie din acest an la volei masculin

Published: 03.02.2015

DSC_4363Echipa de volei masculin a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” a pășit cu dreptul în turneul de volei din cadrul Universiadei 2015. Echipa noastră a învins fără dificultate cu 2-0 voleibaliștii Academiei „Ștefan cel Mare” a Ministerului Afacerilor Interne  (AMAI).

 

Superioritatea netă, din punct de vedere tehnic și tactic a profesorilor universitari, o demonstrează și scorurile seturilor, în cadrul cărora adversarii n-au acumulat nici 10 puncte, ambele încheindu-se cu 25-8 și 25-9. Formația USMF ”Nicolae Testemițanu” și-a permis luxul utilizării unor elemente noi de joc, ceea ce denotă că are rezerve bune pentru a evolua cu randament în următoarele dispute. Echipa a pus accent pe acțiunile ofensive și blocaj dublu, în acest sens evidențiindu-se Dorin Tănase și Corneliu Munteanu, care au  animat, de fapt, tot jocul.

 

Meciul hotărâtor pentru desemnarea învingătoarei în grupa A se va disputa în data de 4 februarie curent, când USMF va da piept cu Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport (USEFS), în componența  căreia joacă frații Valentin și Oleg Pereu, primul afirmându-se anterior în campionatele Italiei și României, cucerind trofee importante.

 

Tot în grupa A, USEFS a întrecut Universitatea Agrară de Stat din Moldova cu 2-0, iar AMAI a învins cu același scor Academia Militară a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”. În grupa B au fost fixate următoarele rezultate: Universitatea de Stat din Moldova – Universitatea Pedagogică „Ion Creangă” 2-0, Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM) – Academia de Studii Economice din Moldova 2-0, Universitatea de Stat din Tiraspol – UTM 2-0.

 

[nggallery id=211]

Prima victorie din acest an la volei masculin

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii