Gala Premiilor în Sănătate, ediţia 2015

Published: 24.04.2015

foto2-gala-premiilor-in-sanatate-editia-2015Academicianul Gheorghe Baciu, profesor consultant la Catedra de medicină legală a Universității de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu”, a primit trofeul pentru întreaga carieră medicală în cadrul Galei Premiilor în Sănătate, ediția 2015. Premiul pentru performanţă în activitatea didactică i-a revenit Centrului Universitar de Simulare în Instruirea Medicală (CUSIM) al USMF ”Nicolae Testemițanu”.

 

Ministrul sănătății Mircea Buga a menționat că Gala are drept scop stimularea și promovarea persoanelor şi echipelor de specialişti care participă la dezvoltarea și modernizarea sistemului național de sănătate: manageri, medici, asistenți medicali, cadre profesoral-didactice.

 

Prezent la festivitate, rectorul USMF ”Nicolae Testemițanu”, Ion Ababii a declarat că prin acţiunile şi activitatea lor zilnică, laureaţii acestor premii, care sunt şi absolvenții Universității, contribuie la sporirea prestigiului Alma Mater.

 

Academicianul Gheorghe Baciu: „Pentru mine, înmânarea acestui premiu a fost un moment semnificativ, care mi-a prilejuit profunde emoții. Mă bucur că a fost apreciată munca depusă timp de peste 60 de ani în medicină. Este deosebit de plăcut să primesc această distincție”.

 

foto1-gala-premiilor-in-sanatate-editia-2015Andrei Romancenco, directorul CUSIM, a mulțumit, în primul rând,  echipei pentru consolidarea eforturilor în dezvoltarea instituției, care este un centru de excelență în activitatea didactică și de cercetare.  ”Acest vis a devenit realitate prin inițiativa și susținerea rectorului USMF ”Nicolae Testemițanu”, care a avut o contribuție substanțială la crearea și dezvoltarea CUSIM”, a mai spus directorul.

 

Gala Premiilor în Sănătate, cel mai așteptat eveniment al anului pentru comunitatea medicală, s-a desfășurat joi, 23 aprilie, și a desemnat 13 laureați - cei mai buni promotori ai sistemului naţional de sănătate.


Sursă foto: MedNews

Gala Premiilor în Sănătate, ediţia 2015

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii