Concert de caritate în susținerea copiilor cu dizabilități

Published: 11.05.2015

flacarsperanteiÎn data de 30 mai curent, cu începere de la ora 18:00, Filarmonica Naţională “Serghei Lunchevici” din capitală va găzdui un concert de caritate pentru susţinerea unui centru de copii cu dizabilităţi din familii nevoiaşe, gestionat de Asociaţia filantropică “Flacăra Speranţei”.

 

În cadrul concertului vor evolua artiştii autohtoni - Ion Suruceanu, Veronica Mihai, Maria Iliuţ, Eugenia Tudose, ansamblurile “Credo” şi “Şatriţa”, cobzarii Gheorghe Afroni şi Viorica Ciubotaru, ansamblurile de copii “Floarea soarelui” şi “Veselia”, umoriştii Gheorghe Bâlici şi Nicolae Hodină.

 

În aceeași zi, în holul Filarmonicii, va fi organizată și o expoziţie cu vânzare de picturi, origami  și alte lucrări confecţionate cu multă dragoste şi grijă de copiii cu dizabilităţi.

 

Valentina Patraș, președintele Asociației ”Flacăra Speranței”, a spus că banii adunați din vânzarea biletelor vor fi utilizați pentru întreținerea centrului, procurarea materiei prime şi a produselor necesare pentru desfășurarea activităților cu această categorie de copii.

 

Comunitatea universitară este îndemnată să contribuie la această acțiune, procurând bilete la acest concert. Costul biletelor este 100 de lei și pot fi găsite la Departamentul Comunicare și Relații Publice (Blocul didactic central, bir. 117). 

 

Concert de caritate în susținerea copiilor cu dizabilități

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii