Incursiuni în istoria USMF în cadrul Disciplinei de Pneumologie și Alergologie

Published: 19.05.2015

 

GÎn contextul șirului de evenimente dedicate aniversarii a 70 ani de la fondarea  Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, Disciplina de pneumologie și alergologie, Departamentul Medicină Internă, a organizat un curs dedicat istoriei Alma Mater pentru studenții din anul IV de studii. Prin intermediul acestuia, s-a încercat sensibilizarea mediciniștilor privind cunoașterea tradițiilor Universității noastre.

 

În cadrul lecției, profesorul Victor Botnaru, șef disciplină, împreună cu alți colegi de-ai săi, a prezentat mai multe crâmpeie din istoria Universității și a subdiviziunii pe care o conduce. Discuția cu studenții a continuat, în format deschis, privind perspectivele viitorilor absolvenți după finalizarea studiilor.

 

Caracterul amical al reuniunii a contribuit la motivarea tinerilor mediciniști, astfel încât aceștia să fie mândri de instituția în care-și fac studiile și să beneficieze de numeroasele oportunități pe care le au, atât de informare, cât și de mobilitate academică.

 

Evenimentul s-a încheiat cu un flashmob - studenții aliniindu-se astfel, încât de la înălțime, putea fi văzută sintagma - ”70 USMF”.

 

 

[nggallery id=250] 

Incursiuni în istoria USMF în cadrul Disciplinei de Pneumologie și Alergologie

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii