Mediciniștii alături de Hai Moldova!

Published: 23.09.2016

DSC_6152Dragi studenți, sâmbătă, 24 septembrie, vă invităm să participați la proiectul social de curățenie „Hai Moldova”.

 

Vă așteptăm mâine, începând cu ora 9:00, în parcul „Valea Morilor” (scara din str. A. Mateevici, partea de jos și intersecția străzilor Drumul Viilor cu Academiei) și parcul „Valea Trandafirilor” (intersecția străzilor Viaduct cu N. Gheorghiu).

 

Totodată, la ora ora 11:00, vă invităm să vă alăturați campaniei de curățare a vechiului Observator astronomic din apropierea Blocului didactic central al Universităţii. Participanții se vor întruni cu reprezentanții Orașul Meu în fața Centrului Republican pentru Copii și Tineret Artico. În cadrul evenimentului, câțiva pereți ai Observatorului vor fi pictați.

 

De asemenea, mâine, mediciniștii vor efectua lucrări de curățenie și amenajare a terenurilor adiacente căminelor și blocurilor didactice în campusul universitar din regiunea Mălina Mică. Este o acțiune de salubrizare, organizată anual de Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină.

 

Cu toții ne dorim să trăim într-un oraș curat, să respirăm aer curat și să consumăm apă pură, dar starea mediului înconjurător depinde de fiecare dintre noi, deoarece ne afectează în mod direct viața și sănătatea noastră. Este nevoie de mai multă atenție și responsabilitate din partea fiecărui cetățean. Doar împreună putem face orașul mai curat!

 

 

Mediciniștii alături de Hai Moldova!

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii