Copiii în așteptarea lui Moș Crăciun

Published: 23.12.2016

DSC_9740Atmosferă de poveste la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”... În după-amiaza zilei de joi, 22 decembrie, peste 50 de copii ai angajaților Universității au participat la un spectacol consacrat sărbătorilor de iarnă.

 

Maimuțica, simbolul anului care trece, și Cocoșul, care va intra în drepturi din 2017, au venit tocmai de la Teatrul Municipal de Păpuși Guguță ca să împartă locul din capul mesei. Maimuța nu dorea să plece, iar Cocoșul era nerăbdător să-i ia locul - așă că cei care i-au ajutat să găsească un consens au fost copiii. Ca de obicei, cel mai așteptat personaj a fost Moș Crăciun, care nu a ezitat să ofere daruri celor mai activi micuți care au cântat și au recitat poezii.

 

DSC_9752Cei mici s-au jucat și au dansat, iar prin zâmbetele și buna lor dispoziție au făcut deliciul publicului, adică al părinților - care le admirau entuziasmul. Unul dintre copii, pe nume Maxim, a venit la petrecere cu gândul să se distreze, dar și să-l cunoască pe Moș Crăciun. Nu are așteptări foarte mari de la el, totuși i-a scris în scrisoare că și-ar dori un pix cu radieră. Și Ana i-a scris Moșului și speră să aibă parte de o surpriză. Totuși, fetița ne-a șoptit că ar vrea ca Moș Crăciun să-i aducă o carte. 

 

Menționăm că evenimentul este unul tradițional pentru USMF „Nicolae Testemițanu” și este organizat de Comitetul sindical al angajaților, care oferă în dar copiilor în fiecare an și câte un cadou cu bomboane.   

 [nggallery id=461]

Copiii în așteptarea lui Moș Crăciun

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii