Diplomă pentru performanțe în domeniul instruirii medicale și farmaceutice

Published: 17.06.2017

DSCF3462

În contextul Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului, Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova i-a fost decernată Diploma Ministerului Sănătății pentru performanțe în domeniul instruirii medicale și farmaceutice.

Profesorul universitar Valentin Friptu, dr. hab. șt. med., a fost menționat cu Diploma Guvernului Republicii Moldova pentru rezultate remarcabile în activitate.

Astăzi, Sala Palatului Național „Nicolae Sulac” a fost inundată de emoțiile oamenilor în halate albe care stau de veghe asupra sănătății populației. De Ziua lor profesională, Ministerul Sănătății, în parteneriat cu USMF „Nicolae Testemițanu”, a organizat pentru profesioniștii din medicină și farmacie un concert de zile mari.

DSCF3428Manifestarea a fost inaugurată oficial de ministrul sănătății, Ruxanda Glavan, care a adresat un mesaj de felicitare colegilor: „De Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului vreau să încep prin a vă transmite cu mult respect, cu multă căldură, cu multă emoție și recunoștință, - La mulți ani! și vă mulțumesc pentru sacrificiu. Cred că în ultima perioadă am demonstrat că împreună putem găsi soluții pentru a îmbunătăți sistemul de sănătate”.

Oficialul și-a îndemnat colegii să fie la fel de dedicați misiunii nobile pe care au ales-o, să fie mai buni în tot ceea ce fac și, împreună, să facă Moldova sănătoasă.

DSCF3450Diplome ale Guvernului Republicii Moldova și ale Ministerului Sănătății au fost acordate mai multor manageri de instituții medicale, directori ai centrelor de sănătate publică, profesori universitari, medici de familie, asistenți medicali.

La eveniment au participat reprezentanți ai Parlamentului, Președinției și ai Guvernului Republicii Moldova, medici, farmaciști, asistenți medicali, specialiști din întreg sistemul de sănătate din țară și cadre didactice de la instituțiile de învățământ de profil.

DSCF3589

Cu acest frumos prilej, toate cuvintele de gratitudine ar fi prea puţine pentru a ne exprima recunoştinţa şi admiraţia pentru munca Dumneavoastră.

Vă mulţumim din suflet pentru curajul și devotamentul de a îndeplini una dintre cele mai nobile și umane profesiuni - cea de medic şi farmacist. Vă dorim multă sănătate, o viaţă plină de lumină, dragoste și fericire, noi performanțe în cariera profesională şi apreciere la justa valoare!

 

[nggallery id=558]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diplomă pentru performanțe în domeniul instruirii medicale și farmaceutice

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii