recunostinta marcela soitu

Recunoştinţă Marcelei Șoitu, medic neonatolog-cardiolog la Institutul Mamei și al Copilului din Chișinău

Published: 09.12.2020

marcela ȘoituCătre rectorul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, profesorul Emil Ceban, a venit o scrisoare de mulțumire în adresa Marcelei Șoitu, medic neonatolog-cardiolog la Institutul Mamei și al Copilului, conferențiar universitar la Departamentul Pediatrie.

„Exprim profunde mulțumiri Doamnei Doctor Marcela Șoitu, care are menire Divină!

În perioada sarcinii, copilului meu i-a fost depistată o malformație congenitală complicată Transpoziția vaselor magistrale. După mai multe consultații la medici specialiști, am fost direcționată la doamna doctor Marcela Șoitu, care ne-a propus soluția: să nasc copilul, după care, imediat, să fie supus unei intervenții chirurgicale. Decizia însă ne aparținea nouă, părinților. Un suport important în toată această poveste a noastră a venit din partea Fondului „Baby's Heart Foundation”.

Acum, cu lacrimi de fericire, în fiecare zi, când îmi vad copilul perfect sănătos, exprim recunoștința, mulțumirea, adâncă plecăciune, îi sărut mâinile și îi încălzesc, cu toată dragostea de mamă, inima de aur a Doamnei Șoitu. Ne-a susținut, ne-a monitorizat, ne-a ajutat în toate. În perioada de sarcină, naștere, operație, spitalizare și de recuperare la domiciliu -  dna doctor a fost cu noi. 

 Îi mulțumesc zilnic, aprind candela și mă rog ca Bunul Dumnezeu s-o binecuvânteze: pe Ea și pe copilul meu, la fel pentru toți copiii să fie sănătoși… Ca mamă îi rămân recunoscătoare pentru tot restul vieții. Vreau din toată inima să fie pace, sănătate și toate celelalte se vor aranja de la sine. 

 Mulțumesc din toată inima, cu lacrimi în ochi, la toți cei care mi-au oferit sprijin în salvarea copilului meu”.

Maria Verdeș, 

mama unui micuț pacient

marcela soitu
USMF
campanie de recunoștință
Departamentul Pediatrie
medic neonatolog-cardiolog
Institutul Mamei și al Copilului
Marcela Șoitu
Transpoziția vaselor magistrale

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii